Brands

Kripa

Din vej til naturlig make-up med Kripa

Hos Pure Elements sørger vi altid for at give dig de bedste produkter. Vi samler de bedste brands og giver dig en masse naturlige muligheder inden for skønhed, velvære og pleje. Med Kripa går du ikke galt i byen, da producenten er en af dem, der går mest op i at lave naturlig make-up til dig. Ved at købe disse produkter, kan du stole på, at du får make-up i høj kvalitet, der vil give dig et smukt og naturligt look.

Den unikke italienske make-up serie

Naturlig make-up, der samtidig ikke fejler på kvaliteten, kan være svært at finde i junglen af alle mærker og brands. Men med Kripa får du det hele! Brandet har nemlig lavet en mild serie af make-up, der er venlig mod dig og din hud. Det er en italiensk serie med fokus på netop den blide og naturlige make-up, der er yderst repræsentativ for os som organisation for naturlig hudpleje. Make-up-serien er fejlfri og lavet af 100 % naturlige ingredienser med naturlig oprindelse. Og uanset hvilken hudtype du har, kan denne make-up passe til dig. For selv hvis du har meget sensitiv hud, er produkterne fri for duft, parabener, silikone, alkohol og nikkel og er samtidig dermatologisk testet for at være sikker på den gode kvalitet. Så du kan trygt benytte Kripa make-up både til hverdag og fest.

Velvære med Kripa

Så hvis du ønsker et ekstra touch ved din make-up, bør du overveje den naturlige vej med Kripa. På den måde opnår du et enkelt resultat, der med garanti vil få dig til at føle dig smukkere og sundere på samme tid. Vi har forskellige produkter og farver fra Kripa, du så kan helt sikkert finde den rette make-up til dig. Den naturlige vej til et smukt look.