Brands

Miller Et Bertaux

Unik og naturlig uni-sex duft

Pureelements.dk tilbyder en lang række af naturlige uni-sex niche dufte, der hver på sin vis har en specialitet bag sig. Brandet Miller et Bertaux er et af de mest kendte mærker inden for naturlige parfumer både for mænd og kvinder.

Personlighed med Miller et Bertaux

Ikke kun køn er ligegyldig, når du bruger dufte fra Miller et Bertaux. Det er også lige meget, hvor sensitiv hud du har, da mærket benytter sig af naturlige metoder, der kun vil komme din hud til gode. Så du skal ikke frygte for hverken allergi, irritation eller eksem. Og alt efter hvem der har duftene på, udvikler de sig gennem dagen og skaber en unik duft på dig. Så folk vil helt sikkert vende sig, når de kan dufte en unik duft, som kun du kan bære. Således skaber duften en personlighed for dig. Jo længere tid parfumen sidder på huden, træder nuancer af cedertræ mere i kraft.

Forskellige brug af naturlige ingredienser

De eksklusive dufte fra Miller et Bertaux bidrager til en lettere hverdag, hvor du aldrig skal bekymre dig om din duft, for det er kun din duft. Og brandet laver mange forskellige dufte, så du kan vælge den nuance, du bedst kan lide.

  • Green, green and green er en duft, der skal få dig til at tænke på græs, blade og urter.
  • 1 har lækre sanser af palisader og blomster med topnoter af lilje og iris.
  • Den indisk inspirerede duft A Quiet Morning leder tankerne på en stærkere træduft som indisk sandeltræ samt safran. Den har topnoter af appelsin og undertoner af palmeblomst.
  • 2 Spiritus er med en kraftig duft af røgelse, ingefær og peber med topnoter af jasmin og krydderurter. Bliver varmere op ad dagen.

Så vælg den naturlige duft, der matcher dig.