Miller Et Bertaux

Unik og naturlig unisex duft

Pure Elements tilbyder en lang række af naturlige unisex niche dufte, der hver på sin vis har en specialitet bag sig. Brandet Miller et Bertaux er et af de mest kendte mærker inden for naturlige parfumer både for mænd og kvinder.

Personlighed med Miller et Bertaux

Ikke kun køn er ligegyldig, når du bruger dufte fra Miller et Bertaux. Alt efter hvem der har duftene på, udvikler de sig gennem dagen og skaber en unik duft på dig. Så folk vil helt sikkert vende sig, når de kan dufte en unik duft, som kun du kan bære. Således skaber duften en personlighed for dig. Glem ikke, at en parfume udvikler sig, jo længere tid du bærer den .

Forskellige brug af naturlige ingredienser

De eksklusive dufte fra Miller et Bertaux bidrager til en lettere hverdag, hvor du aldrig skal bekymre dig om din duft, for det er kun din duft. Og brandet laver mange forskellige dufte, så du kan vælge den nuance, du bedst kan lide.

  • #3 Green, green and green er en duft, der skal få dig til at tænke på græs, blade og urter.
  • #1 For You har lækre bundnote af blomster med topnoter af lilje og iris.
  • Den indisk inspirerede duft A Quiet Morning leder tankerne på en stærkere træduft som indisk sandeltræ samt safran. Den har topnoter af appelsin og undertoner af palmeblomst.
  • #2 Spiritus / land har en skøn duft af røgelse, ingefær og peber med dejlige topnoter af jasmin og krydderurter. Bliver varmere op ad dagen.

Så vælg den naturlige duft, der matcher dig.