Laboratory Perfumes

Duft godt med den naturlige parfume

Labaratory Perfumes har siden 2011 produceret lækre parfumer, der gennem naturlige ingredienser får dig til at dufte naturligt og unikt. Derfor præsenterer vi mærket her på pureelements.dk, da vi står for de bedste produkter inden for unisex niche dufte, der er lavet gennem naturlige metoder.

Den britiske unisex parfume

Labaratory Perfumes er kendt for at lave unisex parfumer og startede det, fordi brandet ikke mente, der var nok unisex parfumer på markedet. Så mærkets dufte kan både bruges af mænd og kvinder og dufter exceptionelt på begge køn. Uanset hvem du er, kan du få glæde af de lækre dufte fra dette brand. Du kan også bruge duftene som den perfekte gave, til den du holder af, da en god parfume altid er en god gaveide.

En gammeldags metode, der laver ny parfume

Britiske duftspecialister har hele tiden fokus på, at duften skal reagere videnskabeligt på personen, der har den på. Således får alle en unik duft. Og ikke nok med, at du får din egen duft gennem parfumen, så udvikler den sig også over dagen, så man beholder det unikke touch og bevarer en lækker duft. De specielle dufte er inspireret af naturlige blomster, urter og den aromatiske botanik i Storbritannien. Duftene er lavet med naturlige olier, der er valgt med omhu og præcision. Således er det en gammel og traditionel måde at lave parfume på, men med en ny tankegang, der går på at gøre duftene naturlige og personlige og samtidig unisex. Så uanset hvem du er, går du ikke galt med købet af en duft fra Labaratory Perfumes, der vil styrke din personlighed og få andre til at vende sig om efter din lækre duft. Der er både tænkt i personlighed, velvære og naturlighed.