Laboratorio Olfattivo

Nyd den italienske duft fra Laboratorio Olfattivo

Vil du også gerne føle dig sexet og tiltrækkende med din duft? Så er de italienske dufte fra Laboratorio Olfattivo svaret for dig. Med serien Olfattivo kan du føle dig endnu mere speciel og unik, da det er luksusdufte inspireret af den italienske natur.

Luksusduft fra Italien

Pure Elements præsenterer parfumer fra Laboratorio Olfattivo, da mærket producerer helt unikke dufte, der er lavet på naturlig vis med inspiration fra naturen. Det er en af de bedste uni-sex niche dufte, der kan fås, da det er helt specielle nuancer, der har gjort resultatet. Mærket har lanceret sig som et uni-sex produkt, da Laboratorio Olfattivo opdagede et hul i markedet med uni-sex parfumer. Uanset hvem du er, kan du roligt investere i de lækre parfumer. Duftene kommer fra blomster og urter og bliver produceret på en helt naturlig måde, der gør det lækkert for dig og din hud at bruge.

Den personlige duft

Ikke nok med, at duftene fra Laboratorio Olfattivo kan bruges på begge køn, så udvikler duften sig faktisk også videnskabeligt, alt efter hvem der bruger den. Så man opnår en helt unik duft, som faktisk vil udvikle sig over dagen, når du har den på. Således giver parfumerne dig en helt speciel personlighed gennem en enestående duft. Olierne i duftene er valgt med præcision og omhu for at gøre dem mere eksklusive. Og med den naturlige produktion af duftene er det en gammeldags metode, som er fornyet med unik personlighed og et touch af naturlige aromaer. Når du bærer produkterne fra Laboratorio Olfattivo vil folk helt sikkert vende sig efter din enestående duft.