Organethic Pure Care

Vores Filosofi

En serie af hår- og kropsplejeprodukter med nøje tilpassede sammensætninger, der er baseret på de fineste planteudtræk. En ganske enkel måde at tage vare på sig selv med simple og bevidste daglige rutiner.  

Hele konceptet er baseret på et anderledes kriterie om at komme forskellige, men specifikke, ubalancer i kroppen til livs. Hvert produkt er sammensat efter naturens præmisser og indeholder æteriske olier med nyttige fordele. Rene essenser, der renser, genopbygger og fugter huden og håret udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser, der alle er udvalgt på grund af deres veldokumenterede virkning.  

Organethic Pure Care er resultatet af avanceret forskning og innovativ teknologi. Hvert eneste produkt i serien er sammensat nøjagtigt, så de forskellige ingredienser udnyttes allerbedst. Alle planter og urter er høstet efter traditionelle metoder og det er kun muligt at bevare planternes unikke egenskaber, farver og aromaer ved at holde produktionen helt fri for kemiske tilsætningsstoffer – hele vejen igennem.  

Afhængig af sæson og planternes livscyklus kan produkterne i serien afvige lidt i farve og duft. Det skyldes netop, at vi kun anvender 100% naturlige ingredienser.   

Mission

Vores mission er at bibeholde sundheden i hår og hovedbund, samtidig med at vi garanterer for professionelle resultater hos frisører, der forventer høj kvalitet ved hjælp af naturlige og sunde ingredienser, der ikke testes på dyr. Alt dette kan gøres samtidig med, at frisøren opretholder sin egen sundhed, medarbejdernes sundhed og naturligvis også kundens sundhed.  

 

Organethic Pure Care er baseret  følgende filosofi:  

  • Et internationalt netværk, der konstant opdateres  de nyeste færdigheder indenfor skønhedsindustrien.
  • Etiske standarder til frisører.
  • Eksklusivitet til frisører.
  • Marketing og kommunikation i konstant udvikling.
  • Kontinuerlig forskning i naturlige/botaniske ingredienser med henblik på at forbedre produkterne og skabe sunde resultater. 
  • Konstant videreuddannelse af saloner i forbindelse med deres ledelsesmæssige, kommercielle, tekniske og stilistiske vækst.  

 

Ovenstående gør Organethic Pure Care professionelle frisører til et fælles projekt, der giver optimal kundetilfredshed.  

 

Vores Mål

At udvælge de allerbedste ingredienser er et spørgsmål om erfaring.  

 

VeganOK er den mest anerkendte standard i Italien. Den garanterer en række etiske og miljømæssige parametre. Når en etiket viser dette logo, betyder det, at det registrerede produkt overholder VeganOK standarderne. Dem kan du læse mere om på www.veganok.com.  

 

Indenfor den kosmetiske sektor gælder det, at i et produkt, der er certificeret VeganOK, findes der ingen spor af ingredienser med animalsk oprindelse. Test  dyr, uanset om vi taler om enkelte ingredienser eller hele produktet, er forbudt i henhold til italiensk lov,  enhver yderligere indikation eller mærkning er overflødig. Ikke desto mindre kan VeganOK-prædikatet kun tildeles virksomheder, der accepterer ikke at foretage eller at bestille test  dyr til hele deres produktion.  

Brandets Historie

“En gruppe mennesker, der deler et fælles mål kan nå det umulige.”  

Historien om vores virksomhed går tilbage til 2011. Andrea Candian stammer fra en familie af hårstylister, og han har anvendt sine entreprenørmæssige færdigheder  en række forskellige områder. På et tidspunkt besluttede han at virkeliggøre sin drøm om at skabe en organisation, der kunne kombinere hans passion for at drive en succesfuld forretning med sine familiære rødder. Ved at udveksle erfaringer og rådføre sig med venner fra branchen, blev et fælles ønske hurtigt identificeret:  

 

At kunne arbejde sikkert med nænsomme og samtidigt effektive produkter, der ikke påvirker en frisørs vigtigste redskab: Hænderne! 

 

Efter at have brugt nogen tid  at finde en løsning, der kunne opfylde dette krav, blandt andet ved at studere æteriske olier og deres terapeutiske egenskaber, kom vi frem til en løsning. En serie af produkter blev skabt med en ny vision: 

En professionel serie udelukkende baseret på naturlige, aktive ingredienser.  

 

Faktisk er det ofte sådan, at det der betragtes som “naturligt” er baseret på kemiske sammensætninger, tilsat et par naturlige ingredienser. Vores idé har fra starten været at vende denne tendens og skabe et helt nyt produkt.  

En solid basis af naturlige elementer, kombineret med en minimal andel af performative ingredienser (kemiske substanser) og samtidig helt undgå brug af SLS, parabener og formaldehyd, som kan være yderst sundhedsskadelige.  

For at udvikle et langtidsholdbart produkt, besluttede Andrea Candian at inddrage Alex Dobao, som straks kom ombord. Hans familie har været i frisørfaget i tre generationer og han har personligt stor erfaring med teknik, sammensætning af produkter og farvestoffer, uddannelse af frisører, fagfolk og agenter. Ydermere er han kendt for en ekstremt effektiv ledelsesmæssig styring af sine saloner. Disse metoder har han anvendt i mange andre virksomheder i Spanien. Ekspertisen gør ham til en af de førende profiler, når det gælder produkt- og ledertræning i skønhedsbranchen.  

 

Organethic Pure Care er en ung og dynamisk virksomhed, der bygger på et stort team af professionelle medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle er de meget opmærksomme på markedsudviklingen og arbejder konstant med forskning og innovation. Kernen i hele missionen er at sikre beskyttelse og næring af hår og hovedbund ved samtidig at opfylde alle krav og forventninger hos de fagfolk, der dagligt bruger naturlige ingredienser. Dertil skal det sikres, at resultaterne altid er intet mindre end fremragende og at sundheden for kunder og medarbejdere holdes intakt. 

 

Virksomhedens hovedkontor er placeret i en af de vigtigste europæiske byer indenfor skønhedspleje: VENEDIG. Denne by, med sin fantastiske historie og unikke profil, er kendt i hele verden for sine tidlige kommercielle forbindelser med Fjernøsten. Organethic Pure Care besluttede at starte i denne by og i et område præget af en række virksomheder, der har et fælles mål: at styrke den lokale økonomi og opbygge en lys fremtid for produkter “Made in Italy”.  

 

Fra Italien har Organethic Pure Care udvidet sit marked til også at omfatte USA i 2013, hvor en ny filial åbnede i Florida. Takket være effektivt teamarbejde, direkte distribution og et netværk af kommercielle partnere, kan Organic Pure Care produkter nu købes i Spanien, Belgien, Holland, Schweiz, Thailand, Hong Kong, Tyskland, Østrig, Grækenland, Østeuropa (Letland, Litauen, Estland, Rumænien, Polen, Ungarn), Cypern, Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark.  

Hos Organethic Pure Care er vi godt klar over, at høj troværdighed er helt nødvendigt, når vi taler om produkter, der er sælges som skånsomme for mennesker og miljø, og det er grunden til at vi stiller høje krav i jagten på nye distributionspartnere. Det handler om grundlæggende værdier som kvalitet og ekspertise.